• “Alta Group” Sh.p.k

    Shpërndaje në:
    Shoqëria “Alta Group” Sh.p.k, me pronar dhe administrator të shoqërisë z. Artur Duçkallari, është financuar për një pjesë të investimeve të saj, nga Linja e Kredisë e Programit Italo-Shqiptar për zhvillimin e SME-ve në Shqipëri, nëpërmjet Bankës Raiffeisen. ALTA GROUP është një kompani lidër në fushën e tregtimit të lëndëve të para për Pastiçeri, Akullore, Furra Buke si dhe për industrinë ushqimore të përpunimit të mishit dhe ato të përpunimit të qumështit