• “EUROGERS” Sh.p.k

    Shpërndaje në:
    EUROGERS Sh.p.k është themeluar më 01.17.1995 me seli në Mirditë dhe degë të përfaqësimit në qendrat (rajonet) kryesore të Shqipërisë. Duke filluar nga tradita e hershme e rajonit të Mirditës, kultivimi i vreshtave dhe prodhimi i verës, dhe me vullnetin e mirë për të ringjallur këtë traditë, Administratori i Kompanisë vendosi të investojë në themelimin e një punishte vere që do të ishte përfaqësuese e kësaj tradite në fushën e produkteve origjinale. (Paraqitja e një marke, i cili do të përfaqësojë produktet indigjene të zonës në punishte vere) Vera ARBER. Kompania EUROGERS shpk është financuar për një pjesë të investimeve të saj nga Linja e Kredisë e Programit Italo-Shqiptar për zhvillimin e SMEve në Shqipëri, nëpermjet Bankes Credins.