• Takim me Dhomën Ekonomike të Gruas.

    Shpërndaje në:

    Një takim , me gratë sipërmarrëse,të cilat po bëhen bashkë,për t`i dhënë vetes një zë dhe fuqi në vëndimarrje si dhe për ti dhënë vajzave dhe grave të tjera mundësi për punësim dhe për zhvillim.