• Takim me dhomen Kombetare te zejtareve

    Shpërndaje në:

    Diten e sotme date 09.07.2020 u zhvillua sebashku me dhomen kombetare te zejtareve dhe qendren multifunksionale ``New Generation`` nje takim ne kuader te ngritjes se inkubatorit per start-up.

    Z.Tafaj ka ngritur se fundi inkubatorin e start up per studentet qe ai i edukon ne fushen e estetikes. Sot qendra e tij multifunksionale ``New Generation`` dhe Dhoma Kombetare e Zejtarise perfaqesuar nga Z Luan Bregasi nenshkruan nje memorandum mirekuptimi per zhvillimin e certifikimit te profesioneve nje hap i rendesishem ne rritjen e cilesise dhe kultures se ketij tregu.