• Seminar ne Kolonje

    Shpërndaje në:

    Për biznesin, për Klonjën. "Programin Italo - Shqiptar për zhvillimin e ndërmarjeve të vogla dhe të mesme" së bashku me Bashkia Kolonjë dhe me AZ_consulting_albania në prezantimin e granteve, kredive të buta, bashkëpunimin, me një qëllim: Mbështetjen, zhvillimin dhe rritjen e tyre.