• Kontakte

  Shpërndaje në:
  Njësia e Menaxhimit të Programit (PMU)
  Ministria e Financave dhe Ekonomisë (Kati i Dytë)
  Blvd. “Dëshmorët e Kombit”
  Tiranë – Shqipëri
  Tel: +355 42 366811
  Fax: +355 42366449
  E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  Oraret: E Hënë – E Enjte 08.00 - 16.30 dhe e Premte 08.00 - 14.00 >

  Ju mund te dergoni mesazh direkt tek operatoret tane

  Emri Mbiemri(*)
  Invalid Input

  Emri Kompanisë(*)
  Invalid Input

  Qyteti(*)
  Invalid Input

  Email(*)
  Invalid Input

  Mesazhi(*)
  Invalid Input