• Kredi të Buta

  Për zhvillimin e biznesit tuaj !
  Deri në 3% në Euro

  Fondi Shqiptar i Garancisë

  Garanci deri në 60% për financimin e biznesit tuaj !

  Programi
  për mbështetjen e biznesit

  Asistencë Direkte për SME-të

  Instrumentat financiarë për SME-të

  Linjë kredie për SME

  Linja e Kredisë prej 36 milion Euro, për të mbështetur me kredi me interesa të ulëta ndërmarrjet e vogla dhe të mesme shqiptare, me qëllim zhvillimin e tyre, do të përdoret për të financuar projekte të SME-ve, për investime, zgjerimin e biznesit ose për të përmirësuar teknologjinë. Linja e kredisë për SME-të parashikon dhënien e një norme...

  Më shumë

  Fondi i garancisë për SME

  Fondi Shqiptar i Garancisë prej 5 milion Euro është një instrument financiar i krijuar nga Qeveria Italiane dhe Qeveria Shqiptare në kuadër të Programit Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri, i cili mundëson ofrimin e garancive në trajtën e kolateralit për të nxitur kreditimin nga ana e institucioneve financiare për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe...

  Më shumë

  Programi për Mbështetjen e Biznesit

  Programi i Mbështjetjes së Biznesit është hartuar për t’u siguruar ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (SME) shqiptare një qasje në financim, për t’ju krijuar mundësi atyre për marrjen e shërbimeve të konsulencës profesionale që i përshtaten rrethanave të tyre specifike, duke ofruar përvoja dhe praktika më të mira, të cilat do të ndikojnë në rritjen...

  Më shumë

  Shifra & Fakte

  € 30.045 Mil.
  Shuma e Financuar për SME
  € 19,2 Mil.
  Investime kapitale për SME
  144
  Projekte të SME të Financuara
  1833
  Vende të reja pune të krijuara
  11
  Institucione Financiare Partnere

  Të rejat e fundit

  Takim me Dhomën Ekonomike të Gruas.

  Korrik 27, 2020

  Një takim , me gratë sipërmarrëse,të cilat po bëhen bashkë,për t`i dhënë vetes një zë dhe fuqi në vëndimarrje si dhe për ti dhënë vajzave dhe grave të tjera mundësi...

  Më shumë

  Takim me dhomen Kombetare te zejtareve

  Korrik 10, 2020

  Diten e sotme date 09.07.2020 u zhvillua sebashku me dhomen kombetare te zejtareve dhe qendren multifunksionale ``New Generation`` nje takim ne kuader te ngritjes se inkubatorit per start-up. Z.Tafaj ka...

  Më shumë

  Seminar ne Kolonje

  Mars 4, 2020

  Për biznesin, për K❤lonjën. "Programin Italo - Shqiptar për zhvillimin e ndërmarjeve të vogla dhe të mesme" së bashku me Bashkia Kolonjë dhe me AZ_consulting_albania në prezantimin e granteve, kredive...

  Më shumë

  Nje takim i sukseshem me Ministren e Financave dhe Ekonomise Znj.Denaj dhe Ambasadorin Italian Z.Cutillo per Zhvillimin e Programit Italo Shqiptar te financimit te SMEve

  Qershor 26, 2019

  Sot më datë 26 Qershor 2019 u organizua me pjesemarrjen e Ministres se Financave dhe Ekonomise Znj.Anila Denaj,Ambasadorit të Italisë në Shqiperi Z.Alberto CUTILLO, Kooperacionit Italian , Agjensise italiane te...

  Më shumë

  Workshop:``Programi Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri për t`iu përgjigjur një faze të re zhvillimi të Sipërmarrjes, Rritjes dhe Konkurrueshmërisë. Ngritja e Konsorciumit të bizneseve`` -Elbasan 6 Dhjetor 2018

  Dhjetor 6, 2018

  Në vijim të aktiviteteve të planifikuara në rrethe është organizuar, më datë 6 Dhjetor 2018, në qytetin e Elbasanit aktiviteti me temë “Programi Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri...

  Më shumë

  Workshop: “Programi Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri për t`jupërgjigjur një faze të re zhvillimi të Sipërmarrjes,Rritjes dhe Konkurueshmerisë. Ngritja e Konsorciumit të bizneseve ”

  Nentor 1, 2018

  Në bashkëpunim me Agjensia Rajonale e Zhvillimit Jug-Perendimore” Vlore``. Më 1 Nëntor 2018 u organizua në Vlorë seminari me temë “Programi Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri për...

  Më shumë

  Seminar “Programi Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri për t`ju përgjigjur një faze të re zhvillimi të Sipërmarrjes, Rritjes dhe Konkurueshmerisë. Ngritja e Konsorciumit të bizneseve”– Sarandë 31 Tetor 2018

  Tetor 31, 2018

  Në vijim të aktiviteteve të planifikuara në rrethe u organizua, më datë 31 Tetor 2018, në qytetin e Sarandës aktiviteti me temë “Programi Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në...

  Më shumë

  Vizite e Programit Italo-Shqiptare në rajonin e Lombardisë në Milano, Itali

  Tetor 29, 2018

  Programi Italo –Shqiptar në vizitën në Milano,Itali organizoi takime të rëndësishme për të gjithë ato Biznese Shqiptare që duan të zhvillohen dhe krijojnë partneritet për zhvillimin...

  Më shumë

  Programi Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri për t`jupërgjigjur një faze të re zhvillimi të Sipërmarrjes,Rritjes dhe Konkurueshmerisë

  Tetor 12, 2018

  Në vijim të aktiviteteve të planifikuara në rrethe është organizuar, më datë 12 Tetor 2018, në qytetin e Korcës aktiviteti me temë “Programi Italo-Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri...

  Më shumë
  Shiko të gjitha

  Institucione Financiare Pjesëmarrëse