• Cilat janë procedurat e aplikimit?

    Shpërndaje në:

    Për të aplikuar,  drejtohuni në një nga  bankat apo institucionin finaciar jo bankë, partner i programit për kredi. Institucionet Financiare Pjesëmarrëse janë: Banka Intesa Sanpaolo; Banka Kombëtare Tregtare (BKT); Banka Raiffeisen; Banka Credins; Tirana Bank; ABI Bank, Societe Generale Albania, Union Bank, Fondi Besa, FedInvest dhe NOA. Pranë ketyre Institucioneve Financiare do të informoheni për dokumentacionin që duhet të plotësoni për tu bërë pjesë e projektit.