• A mund të aplikoj për tu konsideruar si Konsulent i mundshëm nga Programi për Mbështetjen e Biznesit?

  Shpërndaje në:

  Nëse jeni të interesuar të bëheni konsulent i Programit për Mbështjetjen e Biznesit ju lutemi na kontaktoni:

  Njësia e Menaxhimit të Programit (PMU)

  Programi Italo – Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri

  Ministria e Financave dhe Ekonomisë
  Adresa: Blvd. “Dëshmorët e Kombit”
  Tiranë – Shqipëri
  Tel:  +355 42 366811 Fax: +355 42366449
  E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  Web: www.prodaps.al