• Te rejat e fundit

  Vizita në SME-të Shqiptare të Financuara nga Linja e Kredisë

  Shpërndaje në:

  Me 25 Maj 2012, ne kuadër te Programit Italo-Shqiptar për Zhvillimin e Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme (SME), Ministri i Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës, z. Nasip Naço, dhe Ambasadorit i Italisë në Shqipëri, z.Massimo Gaiani, dhe Drejtori i Kooperacionit Italian për Zhvillim, z. Andrea Senatori zhvilluan nje vizite ne Durres, në kompanitë “Tetra Solution” sh.p.k – Kompani e Teknologjise Informacionit (IT) dhe “Coral” sh.p.k. – Kompani prodhim & perpunim prodhime deti, të cilat janë financuar, për një pjesë të investimeve të tyre, nga Linja e Kredisë prej 25 milion Euro e Programit Italo-Shqiptar për zhvillimin e SME-ve në Shqipëri.

  Lexo më shumë


  Notice: Undefined offset: 1 in /home/prodaps/public_html/templates/prodaps/html/pagination.php on line 18

  Notice: Undefined offset: 1 in /home/prodaps/public_html/templates/prodaps/html/pagination.php on line 34

  Notice: Undefined offset: 2 in /home/prodaps/public_html/templates/prodaps/html/pagination.php on line 34

  Notice: Undefined offset: 3 in /home/prodaps/public_html/templates/prodaps/html/pagination.php on line 34